A Brief History of Seven Killings

原來俾人比作Quentin Tarantino 的 Pulp Fiction 小說版. 都是睇書時看介紹才知. (又是Quentin Tarantino. +_+ 大佬呀….我唔鍾意佢架. 唔好成日喺我面前提佢得唔得啫!!! 我為了唔鍾意佢, 我直頭罷睇Kill Bill 同 Django 添….我甚至號召杯葛佢. 可惜, 我唔單止號召不力. 我自己都看了Inglorious Basterds….)

講番本書. 小說來說算好難明的. 因為與其說似QT, 不如說是似高登小說…啫係嗰D…. 主角一說自己上左人地阿媽個家姐, 然後自言自語說自己的心路歷程. 跟著就到阿媽個家姐講述自己如何引誘草食高登四眼仔上自己. 跟著就到被用完丟在牀尾嗰個盛滿草食高登四眼仔的精液及沾滿阿媽個家姐潮水的安全套講述自己進入及抽出的經歷. 跟著又到被嗰個盛滿草食高登四眼仔的精液及沾滿阿媽個家姐潮水的安全套沾污的那塊地毯講述自己被污濁的感受. 但講的仍然是嗰一件事.

所以, 成日上高登的你們 (尤其D女推友絲打), 啱哂你們看.

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close